Dizajnoni hapësirën tuaj të ëndrrave me mjetet e AI të RoomsGPT

Krijoni shtëpinë tuaj të ëndrrave ose hapësirën e jetesës me mjetet falas të dizajnit në internet të AI të RoomGPT. Thjesht ngarkoni një foto të dhomës ose shtëpisë tuaj dhe merrni akses të menjëhershëm në idetë mahnitëse të dizajnit të brendshëm dhe të jashtëm. Pavarësisht nëse po kërkoni të rinovoni një dhomë gjumi, kuzhinë ose të gjithë shtëpinë tuaj, mjetet tona inteligjente të projektimit e bëjnë të lehtë vizualizimin e mundësive dhe shndërrimin e vizionit tuaj në realitet.

Dizajni i dhomës së AI

Dhoma origjinale

example from Room GPT

Dhoma e krijuar

AI generated example from Room GPT
Dizajni i Shtëpisë AI

Shtëpi origjinale

Original photo of a home with HomeGPT

Shtëpi e krijuar

Generated photo of a home with HomeGPT